fbytsteamWitaj na uGraj.com
Przypomnij hasło
Zapamiętaj dane
    



Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Użytkownik

Rejestracja: 11-5-2015 16:09
Liczba postów: 550
Ostrzeżenia: 1
Ostatnia wizyta:14-11-2017 15:58
Online: 25d 11h 17m 16s
Podziękował : 155
Otrzymał podziękowań: 78
STEAM_ID: STEAM_0:1:93940411
Numer GG: 51517739
Napisany 13-11-2016 13:20 
Witam ugrajowe maniaki :D.
Ostatnio zauważyłem ,gdy ktoś dostaje bana ,lub wchodzę w menu amxa ,to mam niektóre napisay po rosyjsku .


Załączniki:
Komentarz: Ruski są wszędzie :D
20161113123325_1.jpg
20161113123325_1.jpg [ 150.24 KiB | Przeglądany 3315 razy ]
 
 

Awatar użytkownika
Administrator

Rejestracja: 17-8-2012 12:16
Liczba postów: 7633
Lokalizacja: Poznań
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:17-11-2017 20:29
Online: 290d 22h 11m 39s
Wiek: 26
Podziękował : 2101
Otrzymał podziękowań: 1767
STEAM_ID: STEAM_0:0:50059168
Numer GG: 10808709
Napisany 13-11-2016 18:56 
Folder resource usuń i niech pobierze od nowa
Oraz w amx_langmenu ustaw opcje na polish


 
 
Użytkownik

Rejestracja: 11-5-2015 16:09
Liczba postów: 550
Ostrzeżenia: 1
Ostatnia wizyta:14-11-2017 15:58
Online: 25d 11h 17m 16s
Podziękował : 155
Otrzymał podziękowań: 78
STEAM_ID: STEAM_0:1:93940411
Numer GG: 51517739
Napisany 13-11-2016 19:21 
Usuwałem ten folder wcześniej i nic ,a język jest ustawiony na Polski. Dodam ,że parę razy grałem na różnych serverach.


 
 

Awatar użytkownika
Opiekun serwera

Rejestracja: 1-7-2016 23:05
Liczba postów: 475
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:wczoraj 04:48
Online: 14d 1h 47m 26s
Podziękował : 93
Otrzymał podziękowań: 92
Serwer: dd2
Napisany 13-11-2016 19:34 
Próbowałeś zalogować się z innego kompa, czy masz tak samo?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Zacznij przejmować kontrolę.
Wstań i oswobódź twoje najdziksze fantazje.
Zrób to na co masz do cholery ochotę!


 
 
Użytkownik

Rejestracja: 11-5-2015 16:09
Liczba postów: 550
Ostrzeżenia: 1
Ostatnia wizyta:14-11-2017 15:58
Online: 25d 11h 17m 16s
Podziękował : 155
Otrzymał podziękowań: 78
STEAM_ID: STEAM_0:1:93940411
Numer GG: 51517739
Napisany 13-11-2016 21:16 
Innego kompa nie posiadam :(
Wątpię, żeby coś to dało , raczej jakiś plik ,ale nie wiem gdzie go szukać .
Spójność plików robiona.


 
 

Awatar użytkownika
Przyjaciel

Rejestracja: 17-1-2016 22:00
Liczba postów: 252
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:16-11-2017 19:01
Online: 24d 21h 54m 44s
Podziękował : 114
Otrzymał podziękowań: 106
STEAM_ID: STEAM_0:0:160903050
Serwer: DD2
Napisany 19-2-2017 20:39 
usuń zawartość folderu co wspomnial Szymon. Ustaw właściwości folderu resource na "Tylko do odczytu"


 
 
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.

Przejdź do: 
Szukaj:

Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
cron

Zakodował: Duo Projekt: Zonic