fbytsteamWitaj na uGraj.com
Przypomnij hasło
Zapamiętaj dane
    



  
Odpowiedz w temacie

Awatar użytkownika
Weteran serwera

Rejestracja: 25-5-2014 00:26
Liczba postów: 901
Lokalizacja: Kalisz
Ostrzeżenia: 1
Ostatnia wizyta:8-12-2016 11:21
Online: 37d 18h 3m 48s
Wiek: 25
Podziękował : 185
Otrzymał podziękowań: 141
STEAM_ID: 0:0:29214450
Serwer: [DD2][INF][NUKE]
Napisany 30-1-2016 11:45 
Czekam na aktualizację kart graficznych. Co polecasz do mojej płyty głównej bo nie chcę aby siadła: Motherboard Chipset: SB750/SB710
Motherboard Model: FOXCONN A7VML/A76ML Series
Processor Version: AMD Athlon(tm) II X2 245 Processor

I czy jest możliwość włożenia do tej płyty 4GB RAM bo mam obecnie 3 (2+1).

Obecnie posiadam kartę graficzną ATI Radeon HD 5400 Series 512 MB

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Jestem Czerwonym Diabłem, wiem co dla mnie jest warte !
To Manchester United !
Od zawsze na zawsze, jeden klub i wszystko jasne !
To Manchester United !
Jeden jedyny na Wyspach, jeden jedyny czerwony !
To Manchester United !
Jeden jedyny w mym sercu, niezwyciężony !
To Manchester United !

Obrazek

'Rób swoje, dla siebie i nie pod kogoś.
Nigdy im nie pozwól żeby pogrywali z Tobą.'

M <3


 
Odpowiedz z cytatem  

Awatar użytkownika
Przyjaciel

Rejestracja: 17-1-2013 10:37
Liczba postów: 10747
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:14-12-2017 07:28
Online: 215d 6h 59m 55s
Podziękował : 906
Otrzymał podziękowań: 2043
Napisany 30-1-2016 14:48 
Mogę sprzedać Ci kartę:

http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-r545sc-1gi/

Cena: 40 zł + wysyłka

Albo:

http://uk.gigabyte.com/products/product ... id=4221#ov

Cena 50 zł + wysyłka

Karty może nie są najmocniejsze, ale do CS wystarczą w zupełności.
Jak będę miał coś lepszego to dam znać.

Doprecyzuj też o jaką płytę chodzi, bo sama seria to trochę mało.
Czy to jest taka płyta?
http://www.foxconnchannel.com/ProductDe ... -us0000506

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Obrazek


 
Odpowiedz z cytatem  
Przyjaciel

Rejestracja: 5-6-2013 20:17
Liczba postów: 1601
Lokalizacja: Europa
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:18-4-2018 16:21
Online: 37d 8h 7m 8s
Wiek: 18
Podziękował : 208
Otrzymał podziękowań: 189
Napisany 30-1-2016 14:59 
W jakiej cenie napędy? Plus - razem z kablem SATA czy muszę sobie dokupić we własnym zakresie? Dałbyś radę potrzymać mi jeden (tańsza opcja) do 10-11 lutego?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Obrazek


,,Rozj**ane po całości
Level: expert, lecę nieźle, niesie mnie tekst, koniec zwrotki
Znów mocno, luźno, dzieciak. Mam w sobie luzu w opór
Nauczę się przyśpieszać, ale wpierw zrozumiem po co?
Pozdrówka od Jarusy, zakupcie nową płytę
Zapalcie, zapomnijcie, znowu kupcie, tak cyklicznie
Niech to się kręci, o jak ja kocham życie!
Livin' la vida-coś tam, Carpe-coś tam, nic nie myśleć"


 
Odpowiedz z cytatem  

Awatar użytkownika
Przyjaciel

Rejestracja: 17-1-2016 22:00
Liczba postów: 260
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:12-2-2018 04:43
Online: 27d 4h 15m 27s
Podziękował : 115
Otrzymał podziękowań: 108
STEAM_ID: STEAM_0:0:160903050
Serwer: DD2
Napisany 30-1-2016 15:02 
A masz płyty głowne jakieś ?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Zagłosuj na betaBF@pukawka.pl w serwisie CSSetti.pl
Obrazek


 
Odpowiedz z cytatem  

Awatar użytkownika
Przyjaciel

Rejestracja: 17-1-2013 10:37
Liczba postów: 10747
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:14-12-2017 07:28
Online: 215d 6h 59m 55s
Podziękował : 906
Otrzymał podziękowań: 2043
Napisany 30-1-2016 15:10 
Napęd DVD-RW z kablem SATA w zestawie - 50 zł
Napęd DVD-RW z odczytem BluRay i kablem SATA w zestawie - 75 zł
Ceny do małej negocjacji
Do tego koszty wysyłki ok. 10 zł

Płyt głównych niestety nie mam.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Obrazek


 
Odpowiedz z cytatem  

Awatar użytkownika
Weteran serwera

Rejestracja: 25-5-2014 00:26
Liczba postów: 901
Lokalizacja: Kalisz
Ostrzeżenia: 1
Ostatnia wizyta:8-12-2016 11:21
Online: 37d 18h 3m 48s
Wiek: 25
Podziękował : 185
Otrzymał podziękowań: 141
STEAM_ID: 0:0:29214450
Serwer: [DD2][INF][NUKE]
Napisany 30-1-2016 15:35 
secretservice pisze:
Mogę sprzedać Ci kartę:

http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-r545sc-1gi/

Cena: 40 zł + wysyłka

Albo:

http://uk.gigabyte.com/products/product ... id=4221#ov

Cena 50 zł + wysyłka

Karty może nie są najmocniejsze, ale do CS wystarczą w zupełności.
Jak będę miał coś lepszego to dam znać.

Doprecyzuj też o jaką płytę chodzi, bo sama seria to trochę mało.
Czy to jest taka płyta?
http://www.foxconnchannel.com/ProductDe ... -us0000506


Chyba to jest ta (stąd odczytałem - HWiNFO32). Osobiście, która kartę polecasz? Rozumiem, iż jest to coś lepszego niż obecnie mam.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Jestem Czerwonym Diabłem, wiem co dla mnie jest warte !
To Manchester United !
Od zawsze na zawsze, jeden klub i wszystko jasne !
To Manchester United !
Jeden jedyny na Wyspach, jeden jedyny czerwony !
To Manchester United !
Jeden jedyny w mym sercu, niezwyciężony !
To Manchester United !

Obrazek

'Rób swoje, dla siebie i nie pod kogoś.
Nigdy im nie pozwól żeby pogrywali z Tobą.'

M <3


 
Odpowiedz z cytatem  

Awatar użytkownika
Przyjaciel

Rejestracja: 17-1-2013 10:37
Liczba postów: 10747
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:14-12-2017 07:28
Online: 215d 6h 59m 55s
Podziękował : 906
Otrzymał podziękowań: 2043
Napisany 30-1-2016 16:22 
No ciut lepszy jest ten Radeon, którego Ci zaproponowałem bo ma 2x tyle RAMu co twoja obecna karta. Poprawa płynności w grach będzie rzędu 15% tak myślę.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Obrazek


 
Odpowiedz z cytatem  

Awatar użytkownika
Weteran serwera

Rejestracja: 25-5-2014 00:26
Liczba postów: 901
Lokalizacja: Kalisz
Ostrzeżenia: 1
Ostatnia wizyta:8-12-2016 11:21
Online: 37d 18h 3m 48s
Wiek: 25
Podziękował : 185
Otrzymał podziękowań: 141
STEAM_ID: 0:0:29214450
Serwer: [DD2][INF][NUKE]
Napisany 30-1-2016 16:24 
A z tymi ramami co proponujesz?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Jestem Czerwonym Diabłem, wiem co dla mnie jest warte !
To Manchester United !
Od zawsze na zawsze, jeden klub i wszystko jasne !
To Manchester United !
Jeden jedyny na Wyspach, jeden jedyny czerwony !
To Manchester United !
Jeden jedyny w mym sercu, niezwyciężony !
To Manchester United !

Obrazek

'Rób swoje, dla siebie i nie pod kogoś.
Nigdy im nie pozwól żeby pogrywali z Tobą.'

M <3


 
Odpowiedz z cytatem  

Awatar użytkownika
Świeżo zarejestrowany

Rejestracja: 6-2-2018 12:31
Liczba postów: 1
Ostrzeżenia: 0
Ostatnia wizyta:6-2-2018 12:47
Online: 13m 26s
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Napisany 6-2-2018 12:47 
secretservice pisze:
No ciut lepszy jest ten Radeon, którego Ci zaproponowałem bo ma 2x tyle RAMu co twoja obecna karta. Poprawa płynności w grach będzie rzędu 15% tak myślę.

Zgadzam się!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
http://integratoriopinioni.eu/titan-gel ... -prodotto/


 
Odpowiedz z cytatem  
  
Odpowiedz w temacie

Przejdź do: 
Szukaj:

Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
cron

Zakodował: Duo Projekt: Zonic